sugar bugs

Assalamualaikum, hai... Nak tanya...ada sesiapa pernah dengar tentang sugar bugs ? (line biru antara mata dan hidung baby). Ada terbaca kata alahan pada gula... Ada sesiapa tahu? Boleh kongsi tak ? Tq ?

1 Trả lời

Urat biru ye? Baru je saya baca semalam, itu kira bahasa melayu dipanggil sawan tangis. 🤔😅 Saya tak tahu mana satu yang betul ni, tapi sebab anak saya pun ada dan memang betul dia kira sawan tangis.

5y trước

Harap ada yang bagi penjelasan tepat lah kan. 😅😂 Kita risau juga mungkin ada kesan masa hadapan