kandungan x jadi?

Assalamualaikum, hai.. sy nk bertnya sikit dkt sini.. sy dah lewat period 5 hari 2 hari yg lepas.. semlm sy cuba upt.. naik 2 line.. harini tiba2 dtg sengugut terus kluar darah.. adakah kandungan x menjadi atau tu hnya hormon.. nak pergi klinik malas plk. 😅kot2 ad yg pernh terjadi mcm saya..

kandungan x jadi?
14 Các câu trả lời

hurmm🙄 segeralah pegi ke hospital terus semuanya pakar..👍👌💪🤲😘

Janganlah malas2 nak ke hospital , ...

pergi hospital utk keselamatan

Darah tu keluar heavy tak?

3y trước

mula2 sikit warna coklat.. pergi toilet mcm darah beku kluar..