Waktu subur

Assalamualaikum and hai semua. saya nak bertanya. macam mana cara nak kira hari subur kita ya? harap ada penjelasan. terima kasih#bantusharing

2 Các câu trả lời

Walaikumussalam..try download apps womanlog xpn flo dkt playstore. Tp kita kena msukkn bila start period ng last period nt apps tue akn kira bila hari subur kita bila

hnya dgn opk je leh taw bila wktu subur kita.. klau dpt apps tu kdg2 xleh pcaya jugak, date akn lari