Selamat Bersalin.

ASSALAMUALAIKUM.. Hai momy2 semua Alhmdulillah saya selamat melahirkan zuriat pertama berat 3.28kg baby boy pada 27.4.2020 ( 6cm) jam 2.49 petang dengan contraction sakit sekali contraction meneran..Selesai menjahit semua jam 3 lebih masuk wad pkul 4lbih gitu.. 28. 4 saya dah keluar wad pkul 11 lbih.. 29.4 baby sya kena tahan wad pulak sebab kuning baru je balik rumah semalam..Doakan baby saya cepat pulih dari kuning ye...Masa mengandung bersalin berpisah dengan suami nak dekat 2bulan bb faktor kerja sekarang suami dah balik ke pangkuaan,Sekarang berpisah pulk dengan ank bru bersama 3hari..Allah menguji diri nie dengan ketabahan n kekuatan tanpa sya duga.. #Berpantang3hari..

1 Trả lời

Waalaikumsalam , alhamdulillah tahniah sis . Semoga urusan sis dan baby dipermudahkan . Selamat berpantang sis