SET BERPANTANG

Assalamualaikum Hai Mommy dan bakal bakal mommy semua .. For those yang berpengalaman bfore this, Boleh suggestkan x Set berpantang brand apa yang the best ? Thanks .. ?

1 Trả lời

nonaraguy sis bgos sbb dy ad set utk mommy yg ad msala nk mmbuang sembelit . klau xambek set on xpe . ambek yg pentg2 je . mcm jamu batter elak kn sbb tkot bby kuning mse lahir tu . klau bby g6pd plak mommy lngsg xboleh ambek jamu slagi dy nyusu bdn.