Minat anak?

Assalamualaikum & hai mommies? Anak saya bulan 7 ni 2 tahun. Jom kongsi minat anak-anak di usia awal-awal ni. Lately anak sy minat sangat dengan dinosaurs/T-Rex. Nama dinosaurs pun dia tau?

Minat anak?
1 Trả lời

Wa'alaykumussalam wbt. Yg terbaru, anak sy minat PJ Masks. Baru start , sebelum ni tak pernah bagi tengok haha.

5y trước

Hahaha. Comel kan budak2. Anak sy suka tgk Dino Dana tgk Toy Lab yg dinosaur. Kalau tgk rhymes/kartun dia xpt bosan.