Perut mengeras tp x sakit 🤔

Assalamualaikum hai mommies semua... Berbuka ap nanti? 😅.. Tak, nak tanye lah... Ad tak sesape pernah terjadi rasa perut mengeras tp tak sakit pon pinggang atau pon perut... Tp bile time ngeras tu rasa mcm lapang je kat dade tu.. Ke baby tgh menurun? 😅😅😅.. Adehhh.. Maaf kalau soalan ni mcm memgarut ye... #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Tu maksudnya braxton hicks atau false contraction. Latihan sebelum real contraction 😁

2y trước

❤️😘

Untuk pengetahuan... Sy dah 37w 4d 🥰🥰🥰