Baby aktif trimester ketiga

Assalamualaikum hai momies, nak tnya normal ke kadang2 perut bergetar (baby menumbuk/ceguk) di tempat sama for a few minutes tp xlaju? Dlm sehari tu dia jd mcm tu dlm 2-3 kali(5minit). Pergerakan baby ikut kiraan ckup je. Skrg dh msuk 36 minggu sy quite risau. Sy first mom🥺#pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

biasa sis. tu org panggil baby tersedu. cm hiccups gitu. ☺️ xlama lps tu dia brenti kan?