URI KAT BAWAH

Assalamualaikum/ hai ibu2. Maaf, saya first mom. sekarang dh 20week, haritu scan Dr kata uri kt bawah... Tapi katanya normal sebab kandungan masih awal.. So next scan semula nanti 24week. Saya risaulah,, ada petua tak untuk naikkan uri? Atau normal je ni ? Doakan ya semuanya baik² ja.. #firstmom #bantujawab #newmom #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

wasalam..masih awal lg tu sis, i pernah dgr katanya bersujud untuk naik kan uri, tp bila dh 30 week lbh la.wallahuam..

6mo trước

inshaAllah. tq sis

wsalam. betul ckp dktr tu..masih blh naik. petua tu takde sgt..just buat aktiviti mcm biasa secara moderately

6mo trước

thank you sis

Awal lagi. Tak perlu petua. Sbb baby boleh pusing pusing lg

takde petua akan naik secara semulajadi

6mo trước

tq sis