cervical erosion

Assalamualaikum hai.. ade tak pengalaman siapa2 yg pernah kene cervical erosion? luka di pangkal rahim. Boleh share pengalaman tak?

8 Các câu trả lời

Hi sis, nak tanya regarding cervical erosion. Harini sy baru dapat detect. Boleh sis share pengalaman? Bleeding sampai bila? And baby semua ok?

3y trước

Sama la

sis... saya tgh mengalami skrg... boleh saya tahu pengalaman tak... risau juga lama2....start 20 week kene....

saya pun baru alami. tiada masalah. sb luar rahim.. memang tiada apa yang buruk beri kesan pada kandungan.

Saya pun ada sis...dari 20 weeks ada bleeding..hari2 doa xda apa2 yg buruk terjadi.

12mo trước

Hi sis, boleh kongsi pengalaman time ada cervical erosion? Sbb sy skrg pn ada kes yg sama

boleh tahu ibu ibu berapa lama agaknya baru hilang cervical erosion?

Saya pn sedang mengalaminya..adakah risiko kepada baby?

cik mcm mana ye cervical erosion ? minta share boleh ?

Sy try up status ni..hrp ada yg sudi share pnglmn ngn sis

3t trước

Salam sis boleh tahu mcm mne lps bersalin masih ade ke ?