Vaginal Candidiasis..

Assalamualaikum dr.. Ape maksud vaginal candidiasis.. Dan bahaya ke?

1 Trả lời

Candidiasis is an infection caused by a yeast (a type of fungus) called Candida. Candida normally lives inside the body (in places such as the mouth, throat, gut, and vagina) and on skin without causing any problems. Sometimes Candida can multiply and cause an infection if the environment inside the vagina changes in a way that encourages its growth. Bahaya sis if tak segera jumpa doc. Kamu mungkin akn rasa gatal pada kemaluan, sakit during havung sex or sakit bila kencing. Better go to klinik & doc akan buat satu ujian pada vaginal sis klu2 ada jangkitan d dlm.