Missed miscarriage

Assalamualaikum. Doc dah sahkan kandungan missed miscarriage di usia kandungan 13 minggu. Sedih tapi positif Allah nak bagi rezeki yang lebih baik lepas ni InshaaAllah ☺️ ada yang pernah buat D&C tak? Nak tau procedure sebelum & lepas cuci. Kena pantang macam orang bersalin jugak ke?

Missed miscarriage
15 Các câu trả lời

Salam sis.. mcm mana keadaan sis skrg dah better ke? Sblum misscariage tu ada bleeding atau sakit perut ke?

4y trước

Sekarang alhamdulillah okay je cuma doc suruh planning utk next baby at least lepas 3x period ☺️ sebaiknya 6 bulan utk rahim sihat betul dulu

Hi mommies, sorry for ur lost... Boleh saya tahu knp mummy miscarriage tak supaya kita boleh hati2 lepas ni

4y trước

Gugur tanpa sedar. Kandungan tak menjadi. Doc kata normal kalau 1st baby. Sebab takde sakit apa pun & takde tumpah darah. Bila scan baru tau.

tabah ye sis,insyaallah ad lg rezeki,bykkn brdoa😌

Takziah sis... Kalau bole sis bpantangla yaa...

Takziah ye sis... Kuatkan semangat💪