jantina baby

Assalamualaikum Dan slmt mom..just nk tnya,jntina baby dlm kndgan sllu nya akan maintain kah smpi mlahirkan..sebab scan dekat klnk krjaan baby tak bgi nmpk jantina,doc ckp maybe baby girl cuma jgn pcaya 100% then bila buat scan klnk swsta nmpk jntina baby girl..

1 Trả lời

waalaikumussalam, bla scan dkt KKIA kdg jantina pndai brubah2, bgntung sma kcerahn scanner tu, tp pglmn sya bla p swasta buat scan 2d3d4d5d, mmg jantina akn nmpk dgn jelas sgt,, 😁