Ruam di pipi dan leher bayi

assalamualaikum dan slmat petang ibu-ibu sekalian .. saya mahu tanya dan minta pendapat ibu-ibu semua ubat apa yang sesuai dengan masalah ruam di pipi dan leher bayi .. pelbagai ubat dan krim saya try tapi tiada kesan , ubat dari hospital pun tidak sesuai .. saya dah try tepung ubi , sudocream , dan beberapa prodak baby lain nya ..

2 Các câu trả lời

Bby sy penah jd jugak dulu ruam macam ada air kat pipi.. sy pakai ceradan.. boleh cari kat farmasi.. so far pakai yg tu dalam 2 3 hari dah nampak makin okay

cetaphil advanced protection cream. Sgt best sbb ruam ank hilang pstu kulit jd licin balik. kalau ubat lain kulit jd kasar.

4y trước

Ruam nya mcm kasar2 kat kulit pastu mengelupas pun boleh ye sis guna krim tu?