iucd

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ..nak tanya ada tak dekat sini mummy yang pakai perancang keluarga iucd tapi pregnant ??

4 Các câu trả lời

Wsalam.. saya pakai iucd 24/2/2020.. tup2, 6/8/2020 upt positif. Alhamdulillah...Rezeki Allah nk bg kan..

ade sepupu sye.. dpt kembar plak tu.. sye pon pakai.. tp alhamdulillah... ok laa..

5y trước

aah... ye kot.. sbb dh terbabas dh sepupu sye tu.. 😅... sye punye period alhamdulillah ok... dh bukak pon masih ok

Saya pakai iucd dan tak pernah ngandung

Saya cucuk perncg tapi gugur🙁