mengandung saya 38week

Assalamualaikum Dan Selamat petang semua.. Saya orang pekak Dan tak boleh bercakap senbenarnya.... Saya ingin nak tanya saja Mengandung saya 38minggu ini..saya rasa sakit sikit perut dalam baby gerak kuat..kalau ada sakit sangat atau air ketuban pecah pergi terus hospital??Boleh Anda ada apa2 beritahu saya nak tahu nanti.. terima kasih ?

1 Trả lời

dan pecah ketuban boleh terus pergi hospital..atau dah ada tanda2 lain..turun darah ke..

4y trước

Lom trun darah...tp sy ada rasa perut dlm baby gerak kena sakit sikit SBB sy tak tahan nak tidur lagi smlm