Alergik

Assalamualaikum, dan selamat petang semua. Alhamdulillah, kandungan saya hari ni di hari lahir saya ni dah masuk 26weeks. Semoga baby yang bakal lahir ini sihat selalu sehingga kelahirannya. Di sini saya ada 1 soalan, kat sini ada tak mommy² yang mengalami gatal² alergik? Dan apa yg mommy lakukan. Apa makanan yang mommy² tak sentuh bila kena alergik ni? Maaf ayat terpanjang pula ?

1 Trả lời

Masa pregnant saya pun alergik, tapix berani makan ubat. Just sapu cream, itupun light2 je sapu 😅. Makan memang x de pantang 😅😅😅😬 tekak mommy2 to be kan... Macam2 teringin nak makan. Tapi lepas bersalin tu hilang sendiri.

5y trước

Sampai macam tu na.. Saya dok bayang hari² seterusnya ni mcm mana la.. Sama la.. Husband la tukang sapu, kasi isteri bertenang.. Huhu.. 😅😅