Baby sudah lahir

Assalamualaikum smua ,bayi sya dh lahir hari ni..syukur alhamdulillah

6 Các câu trả lời

sy pun dh bersalin, sakit contraction start pukul 4:40am tpi x kuat, pukul 7 g spital dah 7cm😅 pukul 10 pg bersalin ..alhamdulillah bersalin normal baby berat 3.75🤭..semoga mommy2 semua dipermudahkan bersalin…aminn

1y trước

amin, semoga sis pon dipermudahkan allah dapat bersalin normal🥰🥰🥰🥰

tahniah awak, doakan saya pulak menunggu hari, due 9/9 ni

1y trước

smoga dipermudahkan sgala urusan ...sma due date kita ..tpi alhamdulillah sya melahir awal

Alhamdulillah doakan sya pulk ye due 24/9

1y trước

terima kasih...smoga awak dipermudahkan sgala urusan

alhamdulillah tahniah puan..dan slmt brpantang

1y trước

sm2🫰🏻

alhmdullilah boleh cita pnglman

1y trước

awk normal ka..skit ctration brpa jam??..sya pon tkot due 1/10

Tahniah pn