Perancang keluarga

Assalamualaikum dan selamat pagi mommies. Nak tanya ada tak mommy kat sini yang pakai depo Implanon? Boleh share pengalaman lepas guna? dan berapa tahun mommy guna? Terima kasih. #bantusharing

1 Trả lời

wasalam...Saya xambik ape2 perancang pregnant..rancang sendiri je...moga dipermudahkan segala perkara puan seterusnya

2y trước

Terima kasih mama respon. Alhamdulillah saya dah ambil implanon masa anak 5 bulan. Mama jaga diri ye. Smg allah lindungi mama sekeluarga💕