Batuk

Assalamualaikum dan selamat malam.. Nak tnya saya pregnant 14mggu tapi sekarang dapat batuk yg teruk sgt. Nak tidur malam pun tak boleh. Ada tak apa2 yg boleh sy buat sebab yg sy tau pregnant tak boleh mkn ubat batuk. Terima kasih.

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Cuba makan ubat batuk prospan sis sbb sy pun batuk teruk hampir sebulan masa 15 minggu. prospan selamat utk dimakan sbb dari herba. Cuma condition sy,bile mkn prospan tak berkesan so trpaksa jumpa doc utk amik antibiotic & ubat batuk lain yg lebih kuat dari prospan. Skrg ni pun masih lagi ade sisa2 batuk yg degil nk hilang.. 😁

5y trước

Terima kasih.. Nanti sy cari ubat batuk prospan..