Pregnantcy test

Assalamualaikum,ibu2 semua....sy nak tnya,wktu period sy 12/4 dan hbisnya 16/4...ada yg tau ke sy dah pregnant brpa bulan? Sbb nie bru prtma kali pregnant dan tak berapa tau lgi....klinik pun belum pegi lgi,baru buat ujian pregnantcy test....

7 Các câu trả lời

Ni sama waktu period dgn saya. Ikut period dah 10 minggu. Saya scan doc kata lewat seminggu (ovulate lambat) makanya hari ni baby dah 9 minggu 2 hari

tarikh first last period kita sama sis. skrg saya pregnant 10 minggu 1 hari (22 jun). scan baby dgn tarikh last period saya sama.

2y trước

owhh...klu mcm tu usia kndungan kita sma la kn?

mungkin baru 10w macam tu, dua ½ macam tu agaknya. dah boleh gi klinik untuk scan 🤗 sebab 10w selalunya dah nampak janin

2y trước

owhh...ok thank you🤗

hi mama...sama lah tarikh last period Kita🥰🥰 ..klu ikut sya da 10week sis Sya sudah scan 10week da🥰🥰

kalau period regular, 10w. kalau xregular, bukan xsmpai. boleh g scan utk confirm sbb da 10w

mcm 10w plus. tp tgk jg persenyawaan bila, lg bagus pg hospital scan

dalam 10week lebih , sbb sy awal period 10/4 .