UJIAN KESUBURAN

Assalamualaikum dan hi Saya nak tny..siapa pernah buat ujian kesuburan..nak tau buat kat hospital mana dan berape kos..berape lama amik masa utk buat ujian nie maksudnya tahun keberape usia perkahwinan dan dah berape lama TTC...kalo tak keberatan boleh kongsikan pengalaman dari A sampai Z... Terima kasih?

5 Các câu trả lời

sis try guna opk klu utk laki cari kt shoppe alat kesuburan lelaki

4y trước

Sy baru nak guna OPK..cuma utk suami tak cari lagi..terima kasih atas cadangan