Pad lepas bersalin

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Saya nak tanya , lepas bersalin ibu2 pakai pad apa ya ? Yang mana paling selesa sekali ? Nak tnya pengalaman ibu2 sendiri . Tanya Google tk semestinya betul kan 😅 #1stimemom #pregnancy

1 Trả lời

Walaikumsalam ikut pengalaman sendiri sy pakai pad overnight tp masa kt wad sekse betul nak tukar, sbb susah nak bukak panty lg, nk tukar pad, baby dah nangis 😂 sy tgk yg the best n senang pakai je pampers dewasa bukak terus buang terus sarung baru xpakai panty pon oky lg selesa

4y trước

Thankyou response awak 💖💖