Paru paru baby berair

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nak tnya sape ada pengalaman ye bila buat scan dkt klinik, doktor dapat detect paru paru baby ada air ketika dlm kandungan ibu? Apa punca ye? Dan mcm mana cara slesaikan masalah ni ye? #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

doctor xde bgi surat refer pakar ke? kes2 luar biasa selalunya kne refer pakar. and doctor pakar akan terangkan dkt awk punca and cara rawat. xperlu awk fikir sendiri cara nak rawat.

1y trước

Setuju. Soalan2 tu sepatutnya kena terus tanya doktor yg scan

ya allah.... semoga dipemudahkan segala urusan mummy...