Minum manis

Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies semua. Saya baru 12weeks pregnant. Sekarang ni selalu sangat nak minum air manis. Kalau tak minum, lidah rasa pahit dan loya. Nak tanya pendapat mommies, normal ke macamni? Atau ada tak petua2 nak hilangkan rasa pahit mulut? Tq mommies!

2 Các câu trả lời

Try mkn bnda masam sis... Pregnant x galak sgt manis2... Nnti risau naik pulak gula... Berat badan cepat naik klau manis2 ni

5y trước

Tau x pe... Balik kje je mesti nk menyinggah... Penyudah nye berat naik byk😅😅😅

Try mkn asam2 ke..klu mnum mnis2 nie tkt nty sngkut gdm lak..

5y trước

Ok bonda fa. Saya pun takut jugak sangkut gdm huhuhu tapi tu la tak boleh nak kawal. Terima kasih bonda!