Assalamualaikum Ibu2 Dan Salam Sejahtera..ada yg bpglmn lewat haid smggu tp upt ngtve.

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera ibu2..ada yg bpgn x haid da lewat smggu tp upt ngtve..cek mggu strusnya upt pstve..ada yg bpglmn x?#pleasehelpis

1 Trả lời

pernah, masa awal pregnancy dulu . sebab period tak teratur 🤗 jadi saya tak pelik kalau tak seminggu lepas tu tiba² positive, sebab memang tak teratur period dari dulu 😂 dulu hari ke 52 baru period, ingat pregnant rupanya next period baru pregnant. lewat 40 hari lebih kalau tak silap. tapi sayang, saya keguguran 🤗 sec pregnant ni, alhamdulillah 3 hari sebelum period dah terang dah double line . sangat jelas 🤗