HB LOW . First baby

Assalamualaikum dan Hi mama !!! Ada tak yg bole kongsikan tips utk hb LOW mcm saya ? 🙁 selain dari kerang , hati dan sayur hijau , apalagi saya bole ambil utk naik hb saya ? 🥺 Hb waktu first buka buku 10.9 selang 2 minggu 9.3 😭 . Risauuuuu 🥺 hrp ada yg mama mama yg bole bantu saya sbb ini first baby 🥺#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

1. Buah/buah kering macam jambu batu, delima, kurma, apricot kering, kismis. 2. Sayur daun hijau gelap, contoh bayam, broccoli, kale 3. Tauhu putih 4. Kekacang, chia seeds 5. Try jgk air rebusan kurma merah/jujube Ubat tambah darah jangan lupa jugak makan hari hari ye.

jambu batu sis 🥰 kalau ubat, iberet, zincofer,pilih salah 1 🥰