Permakanan

Assalamualaikum dan hai.. saya tidak bole makan, bau, sentuh, masak nasi tapi saya kerap lapar. Bila makan sikit sangat sudah kenyang. Setengah ke 1jam lapar balik. Doktor sudah mula ubat kuat rahim, cair darah, calcium & iberet. Apabila saya makan vitamin C, Saya mula mabuk. Soalan saya apa makanan boleh digantikan dengan nasi yang kenyang?? Kalau tak makan vitamin C akan jadi masalah apa² tak??

1 Trả lời

mi, mihun, kuetiau, roti, oat, pasta. standby biskut utk kudapan.