Pening

Assalamualaikum, cuma nak mintak sekadar pendapat... Kandungan saya sudah masuk 4 bulan..tapi sejak akhir akhir ni kepala pening macam nak pitam walaupun saya sentiasa makan.. Dan jantung terasa berdebar debar.. Adakah itu tanda tanda hb rendah????

1 Trả lời

Ye sis. Nak pitam tu hb rendah. Bdebar² tu pun tanda jgak atau tyroid. Ada jer ibu² dpt tyroid dlm hamil. So ada byk kemungkinan, pg klinik/hosp nnt doc check darah apa semua baru dpt tau apa punca sbnr. Blh pg segera tau, jantung xblh pam laju, sgt² Bahaya. ☺️

5y trước

Sama2 sis..