6week 5day

assalamualaikum bonda2 semua ,saya nak tnya.. kandungan sy 6week 5day, tapi bila scan tiada denyutan jantung?, mungkingkah itu satu ancaman keguguran ? .. dan ada ke ibu2 yg jadi mcm saya . tq

14 Các câu trả lời

Masih awal..sye pun sma 6week x nampak kantung lagi...tunggu 11weeks baru nampak kantung...lagi la baby jantung tada...tunggu lagi 2minggu baru detect

5y trước

Saya pon sama..semalam scan nampak kantung je..ad bgtau doktor ad spott coklat...doc kata implntation..tp risau jugak nih..dy soh dtg lg 2 weeks..

Mungkin masih awal. I dulu scan 9 weeks, twin but one no heartbeat, end up ada bleeding and tinggal satu je baby. Pray for the best for you.

5y trước

Aamiin, sebab sy pun turun darah spoting ja dah seminggu, bila pi jmpa doc, dia kata laluan tutup lagi, kantung ada cantik .. trima kasih sis 🙂

Sy 8week bru nmpk denyutan jantung... Kuat ye sis.. Biase doktor sruh 2week dtg scan blk..

5y trước

Baik sis ..tq ya

Tggu sehingga 2 minggu.. Kalau tanda2 bleeding..segera ke hospital.. Tabah ye puan

5y trước

Baik puan, sy pun tgh monitor pendarahan ni . Harap janin kuat la .. tq sis

Normal sis... Nnti dh 7mnggu keatas bru nmpak.. Sy aritu dh 8 mnggu bru nmpak..

5y trước

Sy artu g scan x nmpk lagi , doc sruh dtg 2mgu lagi .. Risau jugak

Masih awl lg sis..tnggu lg 2 mnggu repeat scan balik..think positive ye sis..

5y trước

Tq u so much . In syaa Allah sis

Go to another doctor for second opinion. Thats what I would do.

Yer... masih awl lagi... think positif...

5y trước

Tq sis...😘

kandungn sy 5minggu da nmpk denyutan jantung sis ..

5y trước

Tulaa . Sy pun menati denyutan jntung baby ni . Semoga ada rezeki buat sy . Semoga urursan puan dipmudahkan .aamiin

Try pergi klinik lain dan dengar second opinion sis

5y trước

Betul juga .. Nnt sy ke swasta pula .. tq sis