cara bersihkan diri

assalamualaikum, boleh share-kan tips bersihkan diri lepas bersalin? lepas sahaja keluar dari labour room, cara nak tukar pad, bersihkan kemaluan dan cara yg betul pakai spender utk elak rasa sakit. harap sangat dapat membantu. 35w

1 Trả lời

Waalaikumsalam puan. Pengalaman sy lepas sampai je dkt ward, sy rehat dulu. Baring sekejap bagi hilang penat pening. Lepas tu baru sy mandi wiladah. Cara nak tukar pad dan pakai pakaian dalam sama je mcm biasa cuma yg berbeza sy duduk dekat tandas untuk pakai pakaian dalam. Takut nak angkat kaki tinggi tinggi. Jahitan masih baru. Semoga urusan puan dipermudahkan

4y trước

Aamiin YRA. Sama sama. 💪🏻😉