Klinik Kerajaan boleh buat detailed scan tak ?

Hi Assalamualaikum, biasanya saya tengok orang buat detail scan dekat klinik swasta kan.. so saya tertanya-tanya dekat klinik kerajaan boleh buat juga tak ?

9 Các câu trả lời

KK takde buat detail scan. Tapi klu Doktor dpt detect ada masalah masa awal kandungan dia akan buatkan surat rujukan ke hospital pakar. Klu semua ok mmg buat kat Klinik swasta je

hospital kerajaan akn buat detail scan klw ada detect problm msa pregnnt ja..klw xdak problm dyorg xkn buat.. kna pergi swasta...

Setahu saya dekat kk takda buat details scan. Doctor dekat kk sendiri advise suruh buat details scan dekat klinik swasta.

Based on pengalaman saya kk x ada buat details scan kena buat klinik swasta rasanya.

kk akn buat details scan klau ada jumpa masalah je

klinik xde buat detail scan kecuali swastaa

saya buat detail scan kat swasta

Swasta je ada

Xdetail scan