Lactogen/ Dupro/ Dutchbaby

Assalamualaikum. Baby sy 45 hari. B4 ni ade masalah kembung perot. Da try s26 n then tukar frisolac comfort. Alhamdulillah da jarang kembung. Tp frisolac comfort susah nk cari n hrga mahal ?. Bole suggest kn x lactogen/ dupro/ dutchbaby yg ok?

1 Trả lời

Nasihat sy, baik kekalkn dgn frisolac.. Kalau baby sesuai.. Sakit tengo baby cirit/muntah/sembelit masa tukar2 susu utk cari yg sesuai.. Berkorban je utk anak. Selalunya frisolac ada dijual di klinik swasta..

5y trước

Sabarlah ibu.. Minta je family di kuching kirimkn.. 😅😅 anak sy muntah minum lactogen, sembelit minum enfalac.. Kesian sgt tengo..