Baby mengamuk ketika menyusu

Assalamualaikum, hi baby saya baru berusia 2 bulan dan dalam 2,3 hari ni kurang sangat menyusu. siang dia cuma menyusu tak sampai 5 min then mengamuk macam kena pukul, lepas tu terus tertido sendiri sampai 3,4 jam, bangun balik dan berulang benda yang sama. setiap kali saya suakan puting dia akan mengamuk macam kena pukul. lampin pun ringan je, sehari 2,3 kali je tukar lampin tak sekerap sebelum ni. saya risau sangat dia kurang menyusu takut dia tak kenyang. sekarang dia lebih pilih tidur dari menyusu, nak kata kena kuning balik tak mungkin sebab takde tanda2 kuning pun dekat dia. agak2 kenapa ye mommy2 semua? saya dah buntu sangat ni, kesian tengok baby macam lapar tapi taknak menyusu 😔 #firstbaby #mommybuntu

Baby mengamuk ketika menyusu
15 Các câu trả lời

Alahai..comelnya..baby ni mcm2 dia punya ragam kan..pening mommy..ank sy pun dulu dia buat perangai jgk time nyusu, cam membebel time nyusu,sy pun pening tak tahu knp..