ruqyah

Assalamualaikum.. Apa pendapat momies semua pasal pasang surah ruqyah untuk anak ya? Sebab ada yg kata tak boleh pasang, abb surat tu hnya untuk perubatan.. Boleh share pendapat?

3 Các câu trả lời

Surah ruqyah hanya untuk perubatan? Tak la sis. Boleh je dengar. Dapat pahala dengar. Dapat ketenangan. Kuat keimanan. InnShaAllah.

sye pasang je yg mp3 alquraN sjak pantang smpai ank dh sthun lbh..Sb sye dri bujang ske dgr yg ayat2 quran..Bru boleh tdur

xda masalah nak pasang..lagi elok bg anak dengar alunan al-quran