Perancang implanon

Hi. Nk tanya lah. Saya plan nak pasang implanon sebab mmg plan hamil jarak jauh. Anak saya 8 bulan. Jadi blh ke terus pasang perancang implanon atau kena try n error kaedah perancang yg lain2 dulu? Pendapat?

3 Các câu trả lời

Saya nak pakai implanon, tapi doc srh try depo dulu, sbb dia main dgn hormon. So bila pakai depo, period x menentu, sakit kepala semua apa, so doc kata nasib tak pakai implanon, tidak kena buka balik, so skrg makan ubat je

4mo trước

Takut buang mase plk try n error

go for depo 1st. sbb compatibality depo and implanon is similar. if u ok dgn depo, blh go for implanon.

Sy terus psang implanon, pnh mkn yasmin sbb pcos. Tp nk mudah implanon shj

4mo trước

Yup. Sy sejenis x berdisiplin n x fix .. kalau makan ubat kang takut termiss ke terlupa… kalo cucuk kangg mls jugak nk p😅