Ruam seluruh badan

Assalamualaikum anak saya naik ruam semenjak minum s26 tapi sekarang dah tukar dupro balik. Ada tips tak nak hilangkan ruam satu badan?#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom

Ruam seluruh badan
2 Các câu trả lời

ruam panas ni awak. mcm sy haritu doctor suggest pakai sabun ni. anak jadi ruam panas dan badan baby jadi mcm kasar sgt. pakai sabun ni kulit baby dh okay. kalau losyen snow white ni awal2 je berkesan dgn baby sy. lepas tu dh xberkesan

Saya letak bedak sejuk 1 hari je besok tu elok dh perut dya

12mo trước

Boleh tau tak awk pakai bedak sejuk apa ye