Bby Krang Aktif...

Assalamualaikum alls... Tumpng tnya knpa bdn sy 2 3 hri ni krang sdap n ank krang aktif sy bru 27w 5d... Klu tgah wat kja n tgah tdo mmg ank akn brgrak lmbt ke??... Kdang2 5 grakn pon xde... Rsa risau sngt.. Ank first..

1 Trả lời

Haah, ada masanya baby malas gerak sis. Ataupun kita je yg x perasan. Sama mcm sy sebelum ni. Bila dah 28weeks ke atas kemain aktif lagi kat dalam. ☺ tp kalau sis x sedap hati, cuba pegi scan kat klinik. 😉

5y trước

Haah, sy pun masa 24weeks elok je gerak. Tetiba 26-27weeks slow pula dia. Kekadang x gerak lama. Risau. Nasib baik ada temu janji dgn doc utk scan. Nampak baby ok gerak kat dalam. Cuma kita je tak rasa. 😊