Pengambilan susu

Assalamualaikum alls ... eida nak tanya.. korang pregnant ambil susu start berapa minggu ?? and jenis susu yg you all ambik tu susu apa yeee ??? saya first time so banyak perkara belum tau ..

27 Các câu trả lời

saya minum susu hl je dari awal pregnant.

4y trước

tq info

Sye minum fernleaf jee yg family punye

4y trước

Pada sye manis jgak susu ni..tp sye buat ikut tekak sye..kurangkan jumlah susu lebihkan air suam ..

Susu kurma farmfresh n anmum..

Tak ambil. Sy makam pil.kalsium

4y trước

Pil kalsium pengganti susu. Sy mintak dgn doktor 4 serangkai + pil kalsium

Enfamama coklat sedaaap!

4y trước

ramai jugak yg suggest ni . insyaallah .. tq awak

Saya minum similac

4y trước

Saya tak sure lah tp awk boleh request free sample dekat website dia

Dr awl pregnant