Berapa minggu Baru boleh bagi susu formula?

Nak tanya untuk parent bekerjaya, you all bagi susu formula atau 100% susu dada atau kedua dua Bila you all bekerja? Boleh tahu tak berapa minggu Baru boleh bagi susu formula? #firstbaby #firstmom #firsttimemom

2 Các câu trả lời

depends pada keadaan kesihatan baby. kalau dia kuning, doc akan sarankan untuk Kasi formula. so better consult doc and check najis dia if Ada darah atau tidak. rekod and maklum doc

sy bg breastmilk.. sy pump semasa dlm pantang. susu badan elok utk baby.