Jahitan Terbuka

Assalamualaikum, ade spe2 tau tk klau jhitn bwh trbuka, nk jhit smula tu dktr akn bius tk???

20 Các câu trả lời

saya jahitan trbuka xjahit balik pon 😭sakit tuh sampai ke sudah...nurse mnx sapu ubt kuning je..tp saya sapu manjakani..alhamdulillah cept kecut 😊

5y trước

Sya ade pkai mnjakni jge, cmpur dgn ubt kuning tu, luka brsih sngt, tpi luka yg trbuka tu mkin bsar.. 😢😢😢

Saya kena jahit balik sebab isi terkeluar. Dia inejct bius kat area situ so masa jahit tak rasa just dengarlah benang tu ditarik 🤣

5y trước

Lmbt jge lh

Ad yg sy dengar laa. Kena jahit mentah. Tp ta thu laa kan. Sis try gel nih. Org kata gel nih bgus untuk jhitan terbuka.

5y trước

ohhh, tme kseh sis, nnti sya cri gel ne, tk snggup nk jhit smula😟 nk ssu kn bby pun susah nk dduk

Jajitan pernah terbukak jugak. Masa tu w mggu lepas bersalin. Dr pakar ckp xperlu jahit semula sbb isi dh nk bercantum.

5y trước

Oh, awak guna manjakani yg buah tu ye ? Ke beli serbuk yg instant ? Mcm mana nak guna tu ye ?

klo jhit kli ke2 mmg xde bius sis...tp sis okla jhitan prtma ade bius dr sy die jhit hdup2

5y trước

Bleh plk ubt hbis😳

Adek ipar sy jhitan tbukak kne jahit balik, tp dia ckp kne jhit idup2..xde bius.

5y trước

Mula2 sya pun mcm tu, tpi bila jmpe dktr, dia kta tk prlu jhit smula, bgi msa 1 minggu, hri ne bru tau nk jhit ke tk

klau hospital kerajaan , dyorg x bius ..

5y trước

Kan..tau takpee..sbnrya yg jht tu plg sakit ..pergi jht swasta ye..tp mmg sakitlaaa

Yg ni gmbr ubt zincofer dktor bgi

5y trước

Tu lh,

X

.