mengandung lagi ???

assalamualaikum, ada tak yg pregnant ank kedua tapi anak first baru 6 bulan? boleh share tips korang? Sbb sy fully susu badan utuk ank first..skrg pregnant second bby (alhamdulillah rezki kan) sy ok je cuma nk tahu tips mmy2 mcm mna nk kuatkn tenaga ya? Sy skrg baru masuk 7 week.. morning sickness tu kuat sgt.. smpai mlm.. pening je kepala.. btw mak dgn mertua mmy2 smua ok ke jarak bby kita dekat2? Terima kasih bagi yg sudi kongsi tips.. semoga dipermudahkan segala urusan kita smua.. amin

1 Trả lời

Wassalam. congrates mummy. same situation. hehe. time pregnant second baby, anak first 6 bulan. seriusly, mmg akan penat sgt campur die bf. lepas balik kerja je, mesti baring. kalau anak tidur, mmg cepat2 tidur juga. hihi. cuma saya takde alahan kuat. sebenarnya saya pun takde tips juga. sebab mmg kita akan cepat penat sgt. time ni peranan suami. selalu lepas saya susukan anak, terus tidur. suami jaga anak. haa. isu rapat2 ni. mula2 mak bising juga. hehe. pastu ok.kejap je