Mencari family

Assalamualaikum, ada tak sesiapa kat sini tgh cari anak angkat? Hmm sya hamil 3 bulan lebih. Tgh cari family angkat utk bby nih, takut sya takmampu nak jaga dia. Sya duk kelantan.

34 Các câu trả lời

Assalam sis.. Sye mencari anak angkat untuk abg sye yg masih belom dikurniakan rezki cahaya mata setelah 13 tahun berkahwin. Jika tak keberatan dan ikhlas ingin mencari keluarga angkat sis boleh hubungi sye 0197745462 😊😊😊

Saya nak utk adk ipar Saya ..tp Saya takut nti bila sis dh bsalin ,sis tukar pikiran .. Saya tknk kecewakan adk ipar saya .. sebaiknya sis bincang dlu dgn kuarga .. atau dgn bakal suami

4y trước

masih mencari ker sis?...

All the best dear. Fikir masak2 tau sis. Sy yakin sis juga syg dgn anak sis. Buat istikharah. Semoga keputusan yg sis buat adalah yg terbaik. 😊

Kalau btol nk bg . Pkir msk2 bkn apa nnti dh tgok anak tross ase sygg .. Time tuh dh tk vole buad apa anak awak kt tgn org lain

Family adik tau x adik pregnant. Adik ku xd yg nk baby tu adik blh pgi baitus solehah. Blh google.

pm sis..ade yg memerlukan sgt..dh 8 thun kawin x dikurniakan zuriat lagi..dia area kelantan jgk..

Klu x keberatan saya boleh jek.. boleh membesar dgn anak saya.. insyallah

Saya sedang mencari sis boleh pm 0193358676..kita na jga seikhlas hati

Sy nak... Kalau bleh wssp sy.. Nombor 012 9075955.. Sy kelantan

0138672489 saya mhu ank angakat apa berapa beri sagu hati