Pad Herba

Assalamualaikum.. Ada tak mommy² yg pakai pad herba masa pantang.. Boleh share tak brand apa dan apa kebaikan pakai pad herba..

1 Trả lời

Hai , masa dalam pantang . Sy suka pad ni . Sebab dia xkasar , xsakit kalau kena delat tempat jahitan . Lepas tu dia bagus x bocor , darah berketul keluar pun x sakit . Tapi sy xpasti sebenarnya elok je x , sebab sy pakai dalam 2 minggu sahaja . Lepas tu pakai pad biasa , sebab darah x banyak da .

5y trước

Tq sis