Tiroid

Assalamualaikum. Ada tak mommy2 kt sini yang dah melahirkan time mengandung haritu ada masalah tiroid? Boleh jelaskan sikit tak apa yang perlu buat n bahaya tak utk ibu dan anak? Saya baru 8weeks n doctor sahkan sy ada tiroid. Saya dah risau sgt ni. Kalau ibu2 ada pengalaman boleh kongsi kat sini? Terima kasih .

1 Trả lời

Waalaikummussalam. Hi Puan. Macam mana keadaan puan dan bayi puan sekarang ni ya? ☺️ Diharap puan dan bayi puan dalam keadaan sihat sentiasa amin 🥰