enfalac gentlease 0-12bulan(350g)

assalamualaikum, ada sapa sapa nk beli susu enfalac gentlease, ada stock 5tin lagi, ank dh tukar susu lain, spe spe nk boleh ws saya, atau tolong share pada rakan rakan awk yang lain ye, terima kasih (01128055607)#pleasehelp #bantusharing

enfalac gentlease 0-12bulan(350g)
6 Các câu trả lời

nak jual berapa ye satu tin tu? klu boleh letak info expiry date apa semua lagi better. boleh pos or cod sahaja. kawasan mana. jimat sikit kan masa awak nak filter orang yg betul berminat.

smua dh dijual, terima kasih

1tin berapa?

Ade lg ke?

👌🏻

👌