Susu Badan Sikit

Assalamualaikum.. Ada ke sesiapa yang boleh bagi tips banyakkan susu badan. Macam2 dah buat.. Makan milk booster, berurut, makan kurma dll tapi susu badan masih tak banyak. Kesian kat baby merengek je bila hisap susu badan. Sekarang baby campur susu fm.. Cumanya baby akan muntah susu balik?? baby baru 25 hari.

36 Các câu trả lời

Rehat juga perlu cukup. Kalau xcukup rehat pon xde susu. Try pump juga, dia akan merangsang breast utk produce lebih susu. Pump selepas bf utk beberapa minit.