Hernia pusat

Assalamualaikum ad Tak cara atasi pusat da terjojol habis 😭.siapa ad pengalaman boleh share tak.. #babyprem32w

Hernia pusat
2 Các câu trả lời

better awak reffer doktor kat hospital takut ada masalah lain.. sebab ibu2 dalam ni tak semua tau masalah2 dan tak semua benda serasi dengan anak kite.. better awk pergi hospital cepat2 ye.. takut pulak tengok macam anak saya hari tu waktu dalam pantang pusat dia terkena kecing lepas tu bengkak dan merah tapi tak macam tu.. esok pergi klinik kuning dia naik sebab ada jangkitan dekat pusat terus kena tahan kat nicu.. sampai sekarang kuning dia tak habis lagi dan baru ni doktor amik sampel darah.. darah hati dia ada masalah sikit.. so awak pergi hospital la cepat2 ye . kesian kat anak tu.. kite tak tahu dia sakit ke tak.. lagi cepat lagi baik supaya cepat dapat rawatan.. semoga dipermudahkan urusan ye

ini macam bukan bentuk pusat dah maaf ya .. apa kata jumpa doc pakar terus takut lain ..