37 weeks 1 day

Assalamuaikum momies semua Spe kt sini penah alami perut mengeras bila duduk atau buat keja rumah...tapi bila baring ok pulak.... Adakah itu tnda2 nk bersalin? #bbyfist#

7 Các câu trả lời

Sy pun sama . Mcm to msa 37 weeks 3 day . P2 tros trun colour coklat dgn contraction y sgt2 kuat x bleh tdo . Then pg hsptl msuk lr pkul 12 lbh . 3 ptg da brsalin

5y trước

Setakat nie xtrun lgi tanda Cuma sakit pingang jerr

sme mcm saya sis..nurse kata kalau tk kerap mcm dlm 10min mcm tu tkpe.. dia kalau kerap smpai tangkap ke pinggang pstu ada trun tanda.. cepat2 ke hspital

kalau perut mengeras lpas tu rasa sakit kt bahagian pinggang tu tnda dia..smpai baring nk tdo pn xsenang..mmg tnda nk bersalin..

Sama la sya pn mcm tu.. bila brdiri lama sgt atau sbuk bt keja rmh rsa bby mngeras.. kna dduk jap.. skrg da 34weeks

Sy 32w pon da cmtu..bby xbg mama bt krje🤭🤭

5y trước

Kan😆😆

Sama Rasa macam saya. Tapi sy baru 36weeks

5y trước

Belum lagi

Sya pun mcm tu...35weeks ++