Cyst 1.8cm

assalamuaalaikum ibu2 semua. saya nak tanya, ada tak dekat sini ada cyst masa pregnant? tadi baru buat detail scan and sonographer tu cakap saya ada cyst tapi baru 1.8cm. betul ke dia akan mengecut atau kemungkinan dia akan membesar? ada tak cara2 nak kecutkan cyst ni? risau pulak saya tetiba ada cyst 😅 #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

masa awl pregnant, sy ada cyst 2.5cm. alhamdulillah makin lama makin kecut & hilang. dr kata takde cara utk kecutkan cyst. mmg kena monitor je samada makin membesar atau mengecut.

4y trước

ouh yeke. alhamdulillah dah hilang. tu lah saya risau jugak sebab first baby kan. nasib baik tak besar cuma dr kata kena monitor je.